miércoles, 16 de septiembre de 2015

17è aniversari Gotham: concurs disfresses + sorteig còmics + Scott Pilgrim!



Això serà AQUÍ!
 Concurs de disfresses:
 
1 Requisit:

Venir disfressat de qualsevol personatge de còmic.
 
2 Selecció:

Un jurat de Weird Sci-Fi Show desfilarà per la cua d’entrada del cinema i seleccionarà tres disfresses: la més original, la "millor" i la més molona inspirada en el còmic d'Scott Pilgrim. L'ordre dels finalistes (i els corresponents premis) es decidirà per la elecció del públic a través del mètode universal de l'aplausímetro.
 
3 Premis:

Primer premiat/da: val de 50€ en material a Gotham Còmics + 20 paperetes per una rifa de la que vos informarem més endavant i que es sortejarà a a principis de Desembre (els beneficis de la rifa aniran destinats a una causa solidària: www.iamsander.org).
 
Segon premiat/da: val de 30€ en material a Gotham Còmics + 10 paperetes per una rifa de la que vos informarem més endavant i que es sortejarà a principis de Desembre (els beneficis de la rifa aniran destinats a una causa solidària: www.iamsander.org).
 
Tercer premiat/da: val de 20€ en material a Gotham Còmics + 5 paperetes per una rifa de la que vos informarem més endavant i que es sortejarà a principis de Desembre (els beneficis de la rifa aniran destinats a una causa solidària: www.iamsander.org).
Info sobre la causa solidària AQUÍ!
 A més, entre tot el públic assistent a la projecció farem un…

Sorteig de còmics:
1 Funcionament:

Totes les invitacions/entrades estaran numerades de l’1 al 430. No vos desfeu d’elles!
 
 2 Selecció:

Entre tots els números es seleccionaran a l’atzar (tirant un dau de rol) 20 premiats/des que recolliran en el mateix moment un còmic de la seva el·lecció entre els 20 que donarà Gotham Còmics pel concurs.
3 Caveat:

Si un dels números premiats no està present, es procedirà a una nova tirada de dau per triar un altre guanyador/a.

Vos esperam!

Si voleu estar informats apuntau-vos a l'esdeveniment:

https://www.facebook.com/events/131930527152000/