martes, 1 de marzo de 2016

Jugam i recomanam uns quants jocs!

NINJA CAMP és com un PINGÜINOS evolucionat i ampliat. Guanyes punts amb les mateixes cartes amb les que has de moure els teus peons i cada vegada els moviments a taula són més complicat. Senzillísim, molt estratègic i molt ben dissenyat.
Tenim disponible només una còpia en anglès.

¡DINAMITA! és un UNO súper vitaminat i molt senzill i familiar. A més, a la llibreria vos donarem una actualització de les seves regles que clarifica els punts foscos del joc original.
FILA FILO és pels més petits de la casa, però també és recomanable per partides més o manco ràpides per adults. El taulell amb les formigues i les aranyes és molt xulo.
La mecànica de LA LIEBRE Y LA TORTUGA és molt senzilla: fer còrrer als 5 animals que participen a la cursa amb cartes de moviment. Però cada animal es mou de forma distinta i a tu t'interessa que guanyin aquells pels que has apostat en secret al principi de la partida. Quan més jugues, més coneixes l'estratègia d'apostes de joc. Per adolescents i més grans.
TWEEGLES s'explica en un minut i enganxa de seguida. Captura als invasors extraterrestres en un joc de reflexes i agudeça visual. Molt divertit!
DUNGEON ROLL és un joc de daus per saquejar masmorres i fer-les netes abans que els teus rivals. També té modalitat per un jugador en solitari que està bastant bé.