lunes, 28 de marzo de 2016

Recomanacions lúdiques a cascoporro!

 Colt Express m'ha agradat més la segona vegada que l'he jugat. Un joc de programar les teves accions i després veure com es combinen amb les dels jugadors rivals.
 El mateix m'ha passat amb Pequeñas grandes galaxias, un joc de cartes molt asequible i que perfectament podria anar en caixa més gran i costar el doble. Moltes possibilitats i guanya en estratègia a mida que jugues més partides.
 M'encanten els jocs de col·locar losetes com Carcassonne, Cacao o Lobo. El Principito és recomanable no només pels fans del gran conte sinò de qualsevol lloc de triar losetes i fer punts amb els distints personatges que poblen l'obra de Saint Exupery. Guanya també amb repetides partides i... alerta amb els baobabs!
 Gloobz és un joc de reflexes que t'agradarà si també t'agraden Fantasma Blitz, Jungle Speed, Matamoscas, etc. Molt boig i divertit.
 És casi casi un bingo, però Qwixx mola més, enganxa més i te té en tensió!
 Un joc en el que només puntues si quedes segon en cadascuna de les etapes i que guanyes si quedes segon, no primer. Fa que canviis el teu esquema mental habitual!
 Al principi sembla que serà una versió més de King of Tokyo combinat amb mecàniques d'altres jocs, pero Destroy BCN! és un joc molt més complexe del que semble per la seva colorida ambientació. Recomanadíssim!
 Si vols un joc per tothom, sense complicacions, però molón, aquí tens el Sushi Go! Partides ràpides i es pot jugar a qualsevol banda perque la preparació és tan mínima com explicar el joc en dos minuts i repartir les cartes a cada jugador.