domingo, 2 de julio de 2017

Festa Monigotham amb Alex Fito aquest divendres 7 de Juliol!

MONIGOTHAM!
Aquest divendres 7 de juliol vos convidam a una celebració molt especial!
Alex Fito ha estat gairebé un any preparant la decoració integral de les vidrieres de Gotham Còmics: escaparats, portes d'entrada i també finestres interiors.
El resultat ha estat brillant, i ja el podeu gaudir directament a la nostra llibreria!
A més, l'editorial Dibbuks, amb la col·laboració inestimable de Ricardo Esteban i el nostre patrocini, ha editat el llibre d'Alex anomenat Siempre pensando en tebeos, que recull la feina que podeu contemplar a la botiga, però tranquil·lament a ca vostra, cercant quins personatges i historietistes ha triat l'autor per fer-lis un merescut homenatge en aquesta tasca de pensar, simplificar i planificar molt sobre els 100 anys que portam des del naixement de la revista el TBO.
D'aquest llibre, es destinarà el 20% del seu PVP al programa d'ajuda als refugiats de la Creu Roja, així que podeu contribuir a una causa solidària alhora que disfrutau de l'obra de n'Alex.
A més, els primers exemplars venuts duran una llàmina especial que no figura al llibre, i que representa als autors passats, presents i futurs de les nostres illes.
Alex ens acompanyarà l'horabaixa (17:00 a 20:00) i estarà encantat de mostrar-vos la seva feina en directe i també d'autografiar-vos i dedicar-vos el seu llibre i la llàmina especial AMB EL PERSONATGE DE CÒMIC QUE VOSALTRES VULGUEU.
I com a colofó, farem durant aquest dia i durant el nostre horari habitual (10:00 a 14:00 i 16:30 a 20:00) un 5% de descompte en totes les vostres compres (menys al material ofertat i al llibre Siempre pensando en tebeos de n'Alex) i haurà convidada a beguda i menjar tot lo dia!
Vos esperam i esperam que compartiu aquesta notícia a les vostres xarxes socials!
La web d'Alex està AQUÍ!