domingo, 14 de febrero de 2016

Còmic recomanat: PEQUEÑOS CADÁVERES ENVUELTOS EN PLÁSTICO!



Títol: Pequeños cadáveres envueltos en plástico
Autors: Diversos autors
Editorial: La biblioteca de Bàrbara/Gotham Còmics
Pàgines: 164
Preu: 14€
 
PEQUEÑOS CADÁVERES ENVUELTOS EN PLÁSTICO
21 còmics. 26 autors imminents. Això és el que trobareu a Pequeños cadáveres envueltos en plástico, una antologia historietística publicada per la llibreria Gotham Còmics amb motiu del seu 17è Aniversari. Fantasia, humor, una oda a la infància, terror, superherois, autobiografia, mitologia, samuràis… La clau està en la diversitat de les seves propostes, tal i com mostra el propi índex il·lustrat per Joana Van Dasselaar i que interpreta de forma personal tots els tebeos inclosos.
Tenim també una secció de pin-ups de felicitació realitzats per autors consagrats de les illes: Paco Díaz, Guillem March, Ata, Álex Fito, Bart Torres, Pere Joan i així fins a 34!
 I com final de festa, a la funda de plàstic on es ven l’antologia també hi trobareu un calendari per l’any 2016 i un retallable adorable del propietari de Gotham Còmics. I un meravellós punt de llibre realitzat per Gonzalo Aeneas!
Els beneficis del còmic estan destinats de forma íntegra a Sander, un nin amb la malaltia de Morquio, contra la qual el lector lluita només pel fet de comprar el tom.
 
Els autors i autores són: Xisco Fuster, Toni Planissi, David Riera, Anna M. Vives, M.A. Garcias, Humboy, Jaume Albertí, Dejota González, Azahara Carreras, Rafael Llopis, Loreto Aroca, Elena Rodríguez, Carlos Riera, Felio Brenes, Enric Pujadas, Gonzalo Aeneas, Onofre Frau, Carles Jofre, Ihrlie Serra, Jaume Font Rosselló, Javier Ordax, Juanfran Mota, Toni Nievas, Paula Nievas, Javier Rado, Francesc Grimalt i Javier Crux.