martes, 16 de febrero de 2016

Moments musicals a càrrec de Pecan Pie!


Sala petita del Teatre Principal
Preu de les entrades: 12 euros
(Atés que la sala és molt petita, us recomanam que compreu les entrades anticipadament)

Amb la col·laboració del Teatre Principal començam un cicle de concerts on volem que la música pop i rock torni al lloc que li correspon. Hem passat anys de molt desprestigi de la música pop-rock i comença a ser hora de fer justícia. I que el rock torni al Principal, baldament sigui a la sala petita... ens posa.

Com a primera proposta per a aquest cicle us hem preparat el retorn a Mallorca de la banda de la ciutat anglesa d'Oxford The Dreaming Spires. Encapçalada pels germans Robin i Joe Bennett, The Dreaming Spires va néixer de les cendres d'una altra gran banda, Goldrush, per vehicular les influències més "americanas" dels germans Bennett. Això es va materialitzar en un primer disc "Brothers In Brooklyn" on les influències de The Byrds o Tom Petty es mesclaven amb un so de pop anys seixanta; recentment han publicat el seu segon treball "Searching For The Supertruth" on sense abandonar la línia de rock americà incorporen sonoritats "shoegaze" que recorden a Goldrush i influències més diverses (The Who, Beatles, Big Star...). Aquest segon disc el ha valgut quedar tercers a la llista del millor de l'any de la web Americana-UK i d'estar nominats als premis de la UK Americana Association en les categories de millor disc, millor banda i millor instrumentista (Joe Bennett).

A més podreu veure una petita actuació a càrrec d'una de les bandes més originals i autèntiques de la nostra escena. Els alcudiencs Los Chicos de John Deere són cars de veure. Els darrers mesos se'ls han passat als estudis Favela preparant noves cançons que conformaran un nou EP "Martí no val la pena" que presentaran al Principal. Temes que segueixen la línia de surrealisme màgic i pop galàctic. Tota una coctelera d'influències que dóna lloc a cançons memorables. De les noves us recomanam parar atenció a "Y caerán como la nieve" o "Ulls vermells".