jueves, 11 de febrero de 2016

Informe del final de la campanya solidària a favor de SANDER!



Diuen que una imatge val més que mil paraules així que aquí ho teniu: entre tots hem aconseguit recaptar 7.803.50€ per lluitar contra la malaltia de Morquio, malaltia que pateix el nostre amic Sander.


No hi ha paraules que puguin expressar la gratitut que senten els pares de Sander per haver aconseguit aquesta quantitat per la seva associació Amigos de Sander contra Morquio.

Actualment, la sanitat pública de les Balears, es a dir, nosaltres, els contribuents, corr amb les despeses de la transfusió d’una enzima artificial que està fent meravelles en pacients amb la maleïda malaltia. Tot i així, el tractament és paliatiu, no curatiu, o sigui que queda un llarg camí per recòrrer. Gràcies a vosaltres, Sander i altres nins, nines i adults que pateixen aquesta síndrome, ho tenen més “fàcil” per entendre el que els està passant, diagnosticar-se correctament i fer les passes necessàries en la investigació de la malaltia.


No em vull extendre, començaré ja a donar les gràcies:

-Gràcies a Espe de Ludicón per posar la llavor en el meu cap de la donació dels ingresos de les nostres activitats conjuntes per una causa solidària.

-Gràcies a tots els autors de Pequeños cadáveres envueltos en plástico, per acceptar destinar els seus beneficis a una causa solidària.

-Gràcies a Alex Fito per suggerir, de forma completament involuntària, que Sander podria ser la nostra causa solidària. I per cedir tots els beneficis de la venda dels seus còmics a la recollida de doblers.

 -Gràcies a Sander and family per acceptar que un extrany i els seus amics posasin en marxa aquesta iniciativa.

-Gràcies a l’equip de Gotham (MA, Rafa, Pako i Borja) per afegir a les seves moltes feines usuals la explicació detallada de la recollida de fons contra Morquio a tots els nostres clients.

-Gràcies a tots els nostres clients per volcar-se amb la iniciativa fent mil i una coses: donant doblers a les nostres llaunes de recollida de fons; donant còmics per la causa; comprant paperetes per la rifa del Tresor de Gotham; comprant Qíahn Edició Goblin; comprant l’antologia de còmics Pequeños cadáveres envueltos en plástico; comprant xapes i adhesius solidaris; comprant originals de Pequeños cadáveres... SENSE VOSALTRES RES D’AIXÒ HAURIA ESTAT POSSIBLE.
 -Gràcies als autors de Pequeños cadáveres que regalaren els seus originals (i la seva feina) a la causa.

-Gràcies a Javier Ordax, Juanfran Mota i a tot l’inmens equip darrera del joc Qíahn, per cedir gratuïtament la seva obra per treure diners per la iniciativa.

-Gràcies a les tendes amigues per repartir fulletons explicant la iniciativa i tenint llaunes per recollir fons. Són, sense cap tipus d’ordre, Llibreria San Pablo, Llibreria Drac Màgic, Llibreria d’idiomes Come In i Ludicón.

Segurament m’he deixat algu o no he estat prou efusiu donant les gràcies. La campanya ha estat llarga i el meu cap ja no és el que era.

Només donar-vos les gràcies a TOTS els que heu participat d’una manera o d’una altra en aquesta iniciativa solidària. Gràcies, gràcies, moltíssimes gràcies!


M’acomiad de voltros indicant-vos que la recollida de fons continuarà amb la venda dels còmics d’oferta que han quedat a la llibreria a nom de Sander, amb els beneficis que continui donant la venda de Pequeños cadáveres i Qíahn Tactics Edició Goblin i també amb els beneficis d’una antologia de relats de caire lovecracftià i altres mogudes de Gotham Còmics que, per pur cansanci i falta de temps, no varem poder aconseguir al 2015.

De part meva, de la família de Sander i de tots els implicats, novament...

GRÀCIES!