sábado, 15 de abril de 2017

Joc de Rol Recomanat: NO TE DUERMAS!

Surrealista i terrorífic, NO TE DUERMAS és un joc de rol de Fred Hicks per jugadors als que els agradi compartir les tasques de Director de Joc i que posin molt de part seva per narrar aventures d'intriga i locura al voltant d'una taula.
Per ser un joc de rol no convencional, les regles no són gaire complicades i reflexen a la perfecció l'ambientació del llibre i viceversa. Tot ajuda a que els personatges jugadors arribin a la Ciutat de la Locura i acabin perdent tota la seva cordura. El viatge, però, valdrà molt la pena, tant pel mínim però potent rerafons del joc, com per totes les locures que aportin els jugadors.
El suplement NO PIERDAS LA CABEZA, escrit per Benjamin Baugh, tracta específicament i de forma àmplia els Talents de Locura al joc i amb els seus exemples resulta tremendament útil a l'hora de visualitzar el que pot ser una partida de NO TE DUERMAS.
 
Els dos llibres són una lectura imprescindible, tant si penses jugar com si no al joc, i a mes, són ràpids de llegir i molt accesibles per iniciar-se al joc de rol de caire menys tradicional. I comparats amb manuals bàsics que costen uns 50€, són un divertiment molt barato i recomanable.