domingo, 19 de junio de 2011

Fotos Presentació ESCAPE FROM THE ALIENS IN OUTER SPACE!

A ESCAPE FROM THE ALIENS IN OUTER SPACE, hi ha dos tipus de personatges que viuen, corren i maten a les fosques dins una nau espacial a la deriva en el cosmos: els humans, que han d'escapar com sigui; i els alienígenes, antics humans transformats per un experiment que no va sortir, er... com s'esperava.
Amb una mecànica senzillísima, el joc consisteix en anticipar els moviments dels altres jugadors i en aconseguir el teu objetiu (escapar o menjar-te als teus excompanys) mitjançant hàbils insinuacions, mitjes veritats i, com diuen els angloparlants, bluffing, bluffing, bluffing.
El joc conté tot el necessari per jugar, tres mapes de seccions de nau distintes i a més a la pàgina de l'editorial us podeu descarregar altres mapes diferents i inclús trobareu... un generador de mapes per fer-los al vostre gust!
Un joc magnífic!
El disseny d'ESCAPE: xulo!
10 minuts d'explicació de regles (val, jo vaig tardar un poquet més).
I després de les explicacions, ve el més divertit: ocultar els teus moviments i intentar preveure els dels teus potencials adversaris (no es sap si un és alienígena o humà fins que és el·liminat del joc o saps llegir entre línies).
Jose, a punt de guanyar la partida
S'ha escapat per una de les Escotilles de Fuita a tal velocitat que la càmara casi no el pot captar!