domingo, 14 de febrero de 2016

Si vos agrada l'UNO vos agradaran VAMPIR MAU MAU i ¡DINAMITA!

Moltes vegades ens demanau si tenim UNO, el clàssic joc de cartes. La resposta sempre ha estat no, però tenim dos jocs a la llibreria que són UNOs súpervitaminats, amb especificitats peculiars que els fan algo distints dels l'altres.
VAMPIR MAU MAU: té gràcia per la seva ambientació vampírica i les il·lustracions dels personatges, tant en versió vampira com humana. És un UNO modificat per les habilitats especials dels personatges (distintes si és de dia o de vespre al joc, fent que tenguin unes quan són humans i d'altris quan són vampirs) i per la possibilitat de llençar cartes d'homes llop que les anul·len. Senzill, senzill. Es juga a vàries rondes, que són molt ràpides, i guanya el que més punts obté en el nombre acordat d'elles.




¡DINAMITA! Ha surtit d'una campanya de cofinanciació exitosa a Verkami en la que Gotham participà. Aquí les regles adicionals són més nombroses que les de Vampir Mau Mau: canviar de lloc amb altre jugador; invertir l'ordre de joc; fer robar o descartar-se cartes a un rival; canviar la teva mà amb una altra, etc. El primer que forma la paraula DINAMITA amb les seves cartes, o es descarta de totes elles, guanya.

Aquest ha estat el missatge lúdic de
Gotham Còmics per aquest diumenge!