jueves, 8 de diciembre de 2016

Això encara són jocs que provarem aquest estiu!

D'aquí poc vos farem també un complet resum de jocs
que recomanam de cara a aquestes festes!

Patchwork i 7 Wonders Duel són dos dels millors jocs per 2 jugadors que hi ha ara mateix en el mercat. Patchwork és senzillísim però molt adictiu i rejugable.
Warhammer Quest és una versió més barata i manejable dels típics jocs cooperatius de masmorres. Recomanat!
¡Rescate! és un cooperatiu de regles simples i resulta ideal per gent no iniciada als jocs de taula i per jugar amb família i amics.
Todos contra el fuego!
El Sheriff de Nottingham és un joc per timar, dir mentides i farolear a tope. Si t'agrada quedar-te amb la penya i surtir-te amb la teva, aquest és el teu joc!
Skull King és un joc de cartes amb una jerarquia precisa de les mateixes i que fa que tenguis que tenir una idea de quines cartes s'han jugat ja i quines són les millors combinacions (o les que més et convenen) per jugar cada ronda.
Splendor entra dins la categoria de jocs fàcils d'entendre que amb una pàgina de regles et dona tots els mecanismes per explotar el joc. Per mi és un atractiu joc que per la seva senzillesa i concepte està a l'altura del Carcassonne, Catán i altres jocs d'entrada al món lúdic no dominat per Risks i Parchís varis.
He jugat més de mil partides d'Star Realms, què més puc dir?!?
Al principi és un poc complicadet, però més que fer-se pesat és un joc que requereix un parell de partides per controlar tots els elements que el composen. Això vol dir que és un joc per donar-li molta canya.
Caos en el Viejo Mundo! Recomanadíssim! Cada jugador té un objectiu distint per guanyar la partida i distintes maneres d'aconseguir-ho. Un joc molt guai de l'autor (posteriorment) del Blood Rage, amb el que comparteix mecanismes Caos. Molt xulos tot dos!
Un joc de trencaclosques i combinacions molt atractiu tant estètica com lúdicament. Amb ganes de jugar-hi més!