miércoles, 2 de noviembre de 2016

Encara estam publicant ressenyes dels jocs d'aquest estiu!

Començam amb DRAGONS! Un joc molt senzill i molt barato. Senzill però amb mil combinacions, una mena de 4 en raya de colors i figures amb unes il·lustracions molt bones de dracs.
DEAD OF WINTER és un semicooperatiu què és una canya! La paranoia, l'immersió a l'ambientació del joc fa que les partides siguin molt, molt intenses. Genial.
BANG! EL DUELO t'agradarà si t'agrada el Bang! de tota la vida. Aquesta versió per dos jugadors recull totes les constants del magnífic joc base (els pistolers, les cartes, el rerafons). Molt recomanat.
CONTINENTAL EXPRESS també entra en la línia de jocs baratos i que poden donar molt de joc. Pensau en ell com una mena de ¡Aventureros al tren! a petita escala i amb un reglament molt facilón, però que fa que el joc sigui molt divertit.
TORNADO ELLIE és un joc de nirvis. Has d'anar desplaçant el taulell que representa el tornado titular sense que caiguin les peces que hi ha damunt d'ell. Acollona un poc!
 Si heu jugat a Mundodisco del mateix autor, les mecàniques de UN ESTUDIO EN ESMERALDA vos recordaran a les d'aquell. Calcula on et convé més posar la teva influència i esbirros i intenta que guanyi la teva facció, sigui aquesta leal als Mites de Cthulhu o tot el contrari!
EL ESPÍA (QUE SE PERDIÓ) és un party game molt entretingut en el que l'espia ha d'esbrinar a quina localització es troba i la resta dels jugadors l'ha de localitzar a ell que no té n'idea d'on és. Molt divertit.