miércoles, 29 de agosto de 2018

Dos còmics recomanats... O NO!

Aquestes dues mini sèries recents continuen l'entorn de Hitman, un còmic que, en la meva opinió, té moments molt més divertits i dramàtics que Predicador, també guionitzat per Garth Ennis.
Si heu llegit Hitman, sabreu que després del seu final només es poden fer històries amb els seus secundaris i aquí Ennis opta per Secció Vuit, el grup de "superherois" que apareixia en la sèrie original.
El còmic es riu dels superherois com sol fer-ho Ennis, però el que crida realment l'atenció són els moments depresius i de buit existencial. Sí, hi ha moments que són autènticament depresius (vegeu l'història de Soldaperros) i altres que són autènticament nihilistes. El guionista combina el terror gore de Crossed amb algunes idees realment provocadores i de mal gust (segons es miri) dins un títol que bàsicament està insert a l'Univers DC tradicional! Jo no sé si té negatius de qualque alt càrreg de la companyia per ficar-lis aquest còmic que s'en riu del John Constantine no-Vertigo i què té un personatge que es diu Tripes, què són talment les entranyes de qualqú que es mou sense osos ni pell ni res. I QUE TÉ SEXE AMB UN ALTRE MEMBRE DEL GRUP.
Ah, i el Fantasma Desconegut surt rapeant amb Etrigan i aprofiten per demanar a DC que recopilin l'etapa d'Ennis i McCrea a Demon.
Són dos còmics que t'has de llegir per creure't de veres que existeixen.
Jaume Albertí