miércoles, 30 de septiembre de 2015

Novetats i presentacions del despropòsit!


Ens complau convidar-vos a les presentacions de les nostres darreres novetats: «La maquinació temerària (El món a través del còmic)», de Jaume Salvà i Lara; i el primer número de la «Revista de còmics a la Deriva», amb la participació de 18 autors en 16 històries que no et pots perdre.
Esperem que us vengui de gust venir a descobrir-les amb nosaltres!

#OctubreÉsCòmic

Divendres dia 2 d'octubre a les 20h a Gotham Còmics (c/ Sant Miquel, 75, Palma). Amb la participació de Jaume Albertí, coordinador del volum, Josep Oliver, guionista i crític, i de l'autor Jaume Salvà i Lara.
«La maquinació temerària (El món a través del còmic)», és un recull de 202 ressenyes de còmic, una guia imprescindible per a conéixer, redecobrir i enamorar-se del món de la vinyeta
i del nostre entorn.
Dimarts dia 6 d'octubre a les 19h a la llibreria Drac Màgic (c/ Jeroni Antich, 1, Palma).
Celebrem la sortida del primer número de la «Revista de còmics a la Deriva», un dels projectes del despropòsit més engrescadors (ens agraden molt les coses que no van enlloc).
I ho volem fer compartint una cervesa amb tots vosaltres i amb la presència de la majoria dels autors que hi han participat, que signaran exemplars de la revista mentre brindem plegats per aquest projecte i per a que en el futur vos poguem oferir més naufragis.