miércoles, 16 de septiembre de 2015

Presentació i sessió de firmes de PEQUEÑOS CADÁVERES ENVUELTOS EN PLÁSTICO!

Lloc: saló d'actes de CCOO Balears, C/Francesc de Borja Moll, nº 3 (a 1 minut de la llibreria!).
Horari: 18:00 a 21:00. Divendres 18 de setembre.
Activitats: presentació de l'antologia, presència de la major part dels autors i autores, dedicatòries, venda d'originals, storyboards, dissenys i esbossos.
Sorteig de 5 còmics entre tot el públic present.

Gotham Còmics commemora el seu 17è aniversari amb aquesta antologia d’historietes variades i de qualitat realitzades per joves talents del dibuix, el guió i la il·lustració mallorquina.

Amb aquesta iniciativa volem crear ponts entre les diverses generacions d’autors i autores de còmic a la nostra illa i, per descomptat, agraïr amb cultura tota la ídem de la que la nostra clientela ha estat abastint-se en aquesta gairebé vintena d’anys de la nostra existència.

Aquest llibre és per vosaltres, els que heu fet el que Gotham Còmics és ara: una gran llibreria especialitzada en còmic, literatura i jocs.

Gràcies a tots, amics i amigues!

Els autors i autores són: Xisco Fuster, Toni Planissi, David Riera, Anna M. Vives, M.A. Garcias, Humboy, Jaume Albertí, Dejota González, Azahara Carreras, Rafael Llopis, Loreto Aroca, Elena Rodríguez, Carlos Riera, Felio Brenes, Enric Pujadas, Gonzalo Aeneas, Onofre Frau, Carles Jofre, Ihrlie Serra, Jaume Font Rosselló, Javier Ordax, Juanfran Mota, Toni Nievas, Paula Nievas, Javier Rado, Francesc Grimalt i Javier Crux.

Tots els beneficis recaptats per
aquesta antologia són per:


VOS ESPERAM!