viernes, 1 de junio de 2018

L'Espai del despropòsit fa un any i ho celelebra amb una festa!

Aquí teniu el seu comunicat:
Estimades i estimats,
A nosaltres ens pareix mentida, però ja fa un any que vam començar l’activitat de l'Espai del despropòsit, i ens fa molta il·lusió poder celebrar aquesta fita amb tots vosaltres. És per això que estam encantats de convidar-vos a la festa del primer aniversari del despropòsit, que tindrà lloc el proper divendres dia 8 de juny!
 A partir de les 17h obrirem les portes de l’Espai del despropòsit (C/Passatemps, 75, Son Sardinia) per als que volgueu venir-hi a brufar de prest, i podreu visitar l’exposició dels originals de Toni Planissi per a «Un infern a Mallorca», remenar per la nostra nano-llibreria, veure el nou super mural que Pere Banek ens ha fet o, simplement, relaxar-vos al nostre preciós pati, ara que ja fa bon estar. 
A les 21.30h el cantautor (i autor de la casa)Miquel Serra ens oferirà un gran concert en petit format. 
I, en acabar el concert, la nostra estimada Laia MaLo s'encarregarà de posar-nos música per a gaudir del final de vetllada Son Sardiniera fins que els barrils de cervesa aguantin.
Hi haurà beure i ganxitos i aquestes coses ;)
També hi haurà algunes sorpreses i, per a les compres que es realitzin al llarg de tota la jornada, oferirem regals exclusius del despropòsit.
Esperam que vos faci il·lusió venir a celebrar amb nosaltres i que ens hi trobem!
Una aferrada!