domingo, 21 de abril de 2019

¡Antología de Terror Solidaria! ¡Ecos de otras dimensiones + Comparteam!


El pasado diciembre publicamos la antología de relatos de terror "De Arkham a Gotham: Ecos de otras dimensiones".
La acogida de este libro homenaje a nuestro querido Howard Phillips Lovecraft, creador del horror cósmico y auténtico padre del terror moderno ha sido muy buena y tanto coordinador como autores estamos realmente agradecidos a todos los que os habéis comprado el libro y habéis compartido vuestra opinión sobre el mismo.
Con las prisas por sacar la antología en plena época navideña se nos olvidó haceros llegar una información muy importante. El libro es una publicación solidaria, es decir, una vez costeados los gastos de imprenta, todos los ingresos posteriores irán destinados a Comparteam, una asociación que trabaja en un campo muy duro y al mismo tiempo muy necesario y como casi todos estos casos necesitan más dinero del que tienen para poder llevar a cabo su trabajo en condiciones.
Así que os agradezco nuevamente vuestras compras y os hago sabedores de que habéis contribuido a una buena causa, y a los que todavía estáis por comprar el libro aquí os dejo el texto de contraportada para ver si os pica la curiosidad, y, por supuesto, información sobre el trabajo de Comparteam.
¡Muchas gracias!
El mestre de Providence vist per Bruce Timm
En esta antología de relatos cortos, diecinueve autores rinden tributo a la obra de Howard Phillips Lovecraft, escritor que goza en las últimas décadas de una popularidad que no tuvo ni probablemente soñó cuando estaba vivo.
“De Arkham a Gotham: Ecos de otras dimensiones” transporta al lector desde la Edad Dorada de la civilización humana hasta un ingrato cosmos donde la alegría de unos es la condena de otros, donde la infinita adaptabilidad de Los Mitos de Cthulhu nos permite navegar por el terrible espacio más allá de las estrellas, siguiendo los cánones de la space opera y la ciencia-ficción hard, participar en la génesis de nuevos mundos, viajar a la Roma preimperial y al centro mismo del universo, sumergirnos en la psique de un loco, recorrer el espacio tiempo como si no hubiese un mañana y echar un vistazo a toda una panoplia de diferentes mañanas donde el horror cósmico ha acabado con la civilización humana.
Al final solo una cosa es cierta: Lovecraft nos sobrevivirá a todos.
Vinyetes de la genial Animales de Burden Hill per Evan Dorkin i Jill Thompson (Norma Editorial)

SOBRE COMPARTEAM

COMPARTEAM és una associació constituida i registrada al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya al gener del 2017 amb domicili al Carrer Rabí Ruben, 14, baixos 3, 08004 Barcelona i CIF G66934910.

És una associació de petites entitats que es dediquen professionalment a les intervencions assistides amb animals. En formen part Interadog, Vincles, Projecte Aigat i la delegació de Barcelona de Perruneando junt amb altres professionals independents. La seva finalitat és treballar en pro de la investigació, la bona pràctica i la divulgació de les interaccions humano animals, buscant sempre tant el benefici dels humans com el de la resta d’espècies implicades. Situats en aquest marc, els coneixements sobre el món caní i l’humà ens permeten utilitzar les intervencions assistides amb gossos en l’àmbit terapèutic i/o educatiu així com lúdic complint sempre amb els criteris de benestar animal establerts per la pròpia associació.

La junta directiva està formada per Aldo Ibáñez, llicenciat en Dret, integrant especialitzat en temes administratius i d’empresa; Laia Portolés, graduada en psicologia, màster en psicologia general sanitària, experta en IAA i directora terapèutica i; Andrea Galofré, educadora canina, tècnica en IAA i encarregada de la selecció, entrenament i aplicació dels criteris de benestar animal.
Animales de Burden Hill per Evan Dorkin i Jill Thompson
PER QUÈ NECESSITEM LA VOSTRA AJUDA 

Molts dels nostres usuaris són persones amb greus dificultats i que requereixen moltes ajudes tècniques i professionals, despeses que sovint suporta la família o ells mateixos.

La partida económica necessaria per a tenir un equip caní en condicions òptimes per a treballar (analítiques, tractaments profil.lactics de zoonosi, assegurances de responsabilitat civil per a poder desenvolupar la tasca que fem), és important i la majoria de vegades no podem repercutir-la a la factura final ja que els mateixos usuaris no poden assumir el cost de les sessions, motiu pel qual, moltes vegades queden exclosos del servei aquells que no s’ho poden permetre, obligant-nos a fer una discriminació per raons econòmiques o assumint sessions de franc, que no ens permeten allargar els temps de tractament al mínim necessari.

La vostra ajuda suposaria poder donar cobertura durant un temps o poder reduir molt el cost de les sessions a aquelles famílies on es veu clarament que la presencia del gos milloraria algun dels aspectes psicosocials objecte de les sessions de terapia i/o educació, i sobre tot, guanyarien en qualitat de vida.