viernes, 14 de junio de 2019

Dissabte 15 Juny DIA DEL ROL GRATIS!

Aquest dissabte 15 de juny celebrem el
DIA DEL ROL GRATIS!
Com funciona?

-Dissabte veniu a la llibreria i digau-li a Jaume que veniu per celebrar el DIA DEL ROL GRATIS i vos regalarà... SORPRESA! Material relacionat amb els jocs de rol! Un bàsic? Un suplement? Un joc de daus? MISTERI!
-Per cada compra de 10€ en material de rol aquest dissabte (bàsics, suplements, daus...) vos donarem una papereta per al sorteig d'un joc de rol que rifarem a les 19:30 el mateix dissabte! El premi? Un bàsic a triar entre aquests: HOMBRE LOBO EL APOCALIPSIS, DUNGEONS & DRAGONS MANUAL DEL JUGADOR i STARFINDER.
Si l'agraciat no està present en el moment de la rifa, es publicarà el número premiat a xarxes socials, i el premiat tendrà fins divendres 21 de juny a les 20:00 per venir a cercar el seu premi. Si no és així, treurem un altra número seguint el mateix procediment cada setmana.
-Si penjau a xarxes socials la foto que vos fareu amb Jaume entregant-vos el material de regal i ens etiquetau, participareu també en un sorteig d'un bàsic a triar entre aquests: HOMBRE LOBO EL APOCALIPSIS, DUNGEONS & DRAGONS MANUAL DEL JUGADOR i STARFINDER. Aquest sorteig es farà a la llibreria dilluns 17 de juny a les 10:00. Ens posarem en contacte amb el guanyador a través de les pròpies xarxes socials.
Vos esperam dissabte!